FAQ

FAQ Help Center

Se svaren på de vanligaste frågorna nedan eller kontakta genom formuläret så reder vi ut allting snabbt!

FAQ – Vanliga frågor

ALLTING FUNGERAR NU PÅ SITEN UTOM KÖPFUNKTIONEN PÅ SHOP SIDAN SOM KOMMER SNART. KONTAKTA GÄRNA GENOM FORMULÄREN! MVH MICKAN

Färdiga konstverk och konsttryck går att köpa i Shoppen eller genom att skicka ett meddelande genom formuläret. Vid beställning av nya konstverk skicka ett meddelande genom formuläret så reder vi ut vad det är du vill ha. Det går att göra genom en beskrivning eller ett tema eller maila foto.

Du har priserna i Shoppen som visar vad det handlar om. Det pendlar mellan några tusenlappar för små konstverk upp till 10K-tals kronor för större. Skicka ett meddelande genom formuläret så reder vi ut vad priset för just ditt konstverk blir!

Antingen kan ni komma själva hit till Jovis Ateljé och hämta det – eller så kan vi skicka det – fraktkostnaden tillkommer då till priset under 10K sek.

Absolut! En underbar och mycket personlig gåva för tavla eller målarkurs! Vi skickar presentkortet genom mailen så kan ni själva trycka ut på fotopapper på en skrivare – alternativt att vi skickar. Hör av er genom formuläret så reder vi ut detaljerna.

I första hand försäljning av konstverk – antingen färdiga eller på beställning. Det är varje termin några målardagskurser. Beroende på omständigheterna så kan det bli aktuellt med helgkurser eller veckokurser på olika platser – i Sverige och Europa. Under vissa omständigheter kan jag också ta emot elever för privat handledning. Det finns även en väntelista för fast ateljéplats på Jovis Ateljé som går att anmäla sig till.

Hör av er genom formuläret om något intresserar så reder vi ut detaljerna.

Intresseanmälan eller en fråga?

FAQ – Vanliga frågor

Vänder oss främst till Sverige men kan sälja och skicka i Norden och Europa + UK. Kontakta genom formuläret för internationell försäljning och frakt.

Lös problemet med att hitta gåvor med en löpande prenumeration – med 10% rabatt. Ange en summa som ni vill köpa för och få sedan konstverken sända till utvald adress. Köp en färdig tavla eller beställ med eget motiv – porträtt eller något annat.
Här finns det också möjligheter att följa barn med små porträtt under uppväxten – en fantastisk gåva.

Beställ över en viss summa och få rabatt – gå samman och nå rabatt-gränsen alternativt köp fler tavlor.

Kontakta så ser vi vad vi kan åstadkomma för er beställning!

Ni som är intresserade av att löpande sälja konst av Mickan Sandelin och få arvode så är det möjligt. Sälj personligt eller som länkar på er site Jag kan även skapa kupong kampanjer just för er om saker matchar.

Kontakta genom formuläret så ser vi om vi kan få ihop något!

Finns intresse för strategiskt partnerskap med synergier så kontakta gärna. Ni kanske vill ha en pålitlig kvalitativ leverantör av konst i er nisch – bröllop – mäklare – kontrakt för offentliga lokaler eller företag osv.

Kanske det finns andra partnerskap – hör av er så tittar vi på upplägget!

Kontakta genom formulären så reder vi snabbt ut alla dina frågor!